Navigate / search

Advertentie

In 2015 gaat het roer om voor poPolsku! De advertentietarieven gaan naar beneden en de krant is voor iedereen in Nederland gratis verkrijgbaar.

In de afgelopen twee jaar heeft poPolsku het grootste netwerk binnen de Poolse doelgroep opgebouwd. Met ruim 21.000 actieve volgers op onze facebook pagina’s, onze trouwe bezoekers van de websites en ons distributienetwerk kunnen we met recht zeggen dat u via ons meer dan 200.000 Polen in Nederland kunt bereiken!

Ziet u in het opgebouwde netwerk; en in de Poolse doelgroep waarde, dan kunt u ons inzetten! Uw contactpersoon is Guido Keutgen en hij is bereikbaar op 06-53 13 22 58.

Wij helpen graag bij uw onderzoek, enquêtes, social media campagnes, inserts of specials van de krant. Daarnaast kunt u ook het distributienetwerk van poPolsku door heel Nederland inzetten of in contact komen met alleen de Poolse vrouwen in Nederland.

Hier kunt u de mediaspecificaties van 2015 downloaden

Ook organiseren we op zaterdag 16 mei het unieke event Zdolna Polonia. Een Poolse talentenjacht met nu al 17 deelnemers en 100 aanmeldingen. Het wordt een groot feest met BBQ, artiesten en natuurlijk de talentenjacht. U kunt sponsoren vanaf € 500,- en de Poolse ambassade is Patronaat! Het event wordt breed gecommuniceerd in het landelijke netwerk van poPolsku.