Navigate / search

Logeren bij Koning Willem-Alexander & Koningin Maxima

Als dat al heel lang op je wensenlijstje staat dan kan dat nu! Het Koninklijk paar verdient een centje bij met eigen bed & breakfast. Majestueuze bergen, kreken, heuvels en valleien omringen de luxueuze, 1500 hectare grote, ranch Estancia Pilpilcura waar Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima hun bed & breakfast uitbaten. Vanaf €150,- per persoon kun je al een nachtje slapen bij het Koninklijk paar.
De ranch van het Koninklijk paar, zo schrijft de website Hollywoodhuizen.nl, ligt 70 kilometer buiten San Carlos de Bariloche, in de Patagonische steppe en aan de voet van het Andes-gebergte. De streek heeft veel buitenlandse beroemdheden aangetrokken, waaronder CNN-baas Ted Turner, de filmsterren Sylvester Stallone en Michael Douglas en de Benetton-broers.
Máxima en Willem-Alexander kochten in de streek in 2009 twee percelen, één aan het meer en één in een volledig verlaten streek waar zij een bed & breakfast zijn begonnen die wordt gedreven door tante Marcela, een zus van Máxima’s moeder, met haar vriendin Claudia. Een miljoen euro betaalden prins Willem-Alexander en prinses Máxima aan voormalig eigenaar Kevin Wesley voor de ranch. Voor deze aankoop putte het paar uit het eigen vermogen.
De B&B van Willem-Alexander en zijn vrouw telt, zo blijkt uit de foto’s op Hollywoodhuizen.nl, zes kamers, waarvan er vijf worden verhuurd. Op Estancia Pilpilcura begint de dag met door Maxima’s tante Marcela zelfgemaakte pasteitjes en verse fruitsappen. Ook het middag- en avondeten wordt bereid met ingrediënten uit eigen tuin en het vlees komt van de eigen veestapel.
Op de ranch kunnen tal van activiteiten ondernomen worden, waaronder vliegvissen, wandelen en paardrijden. Op het grondgebied van de ranch zijn ook rotsschilderingen te bewonderen en kunnen en magnifieke rotsformaties worden verkend. Bron: hollywoodhuizen.nl

Deze blogpost is ook beschikbaar in het Pools (Polski).