Navigate / search

Pools cabaret: Łowcy.B in Nederland

Binnenkort komt het Poolse cabaret Łowcy. B. naar Nederland. Op 18 en 19 mei zijn er drie cabaretvoorstellingen in twee steden te zien. De eerste voorstelling is op 18 mei om 16.00 uur in Giesbeek bij Restaurant Klein Zakopane. De tweede en derde voorstelling is op 19 mei om 15.00 en om 18.00 uur in de Zaal Factorium in Tilburg. Er is een gastoptreden van Roger Martin Maluga. De cabaretiers garanderen je een fantastische voorstelling dus koop vooral een kaartje!

Het aantal kaarten is beperkt, dus het is aan te bevelen om van te voren een plaats te reserveren. Dat kan per mail biuro@poloniawholandii.nl of telefonisch: +31 645 066 379. Kaartjes kosten 25 euro (23 euro in de voorverkoop) en zijn te verkrijgen in een aantal Poolse winkels.

Łowcy.B wenst iedereen veel plezier en hoop dat ze nog veel vaker naar Nederland kunnen komen. Lachen is voor iedereen belangrijk, maar ontbreekt nog wel eens in het dagelijkse leven. Iedere voorstelling weer, lukt het Łowcy.B om de toeschouwers te laten bulderen van de lach. Ze zijn enorm populair in Polen en precies daarom zijn ze uitgenodigd hier in Nederland. Dankzij de sponsors wordt het optreden in Nederland mogelijk gemaakt. Je bent van harte welkom maar wacht niet te lang met het bestellen van een kaartje want op=op.

Voor vragen mail naar biuro@poloniawholandii.nl.